«Fresht, fleksibelt og funksjonelt»

Hege Thingstad, daglig leder i Frost sko på Røros, kjøpte helt ny, supermoderne butikkinnredning av Bjørn Haug AS – til butikken som ligger i den eldste delen av Røros sentrum.

Man skulle kanskje tro at en hypermoderne innredning i trehusbebyggelsen på Røros ville kræsje helt.
– Tvert i mot, forteller daglig leder i Frost Sko på Røros, Hege Thingstad.

Samarbeidet
– Vi samarbeidet med Bjørn Haug AS og kom fram til konseptet sammen, forteller Thingstad. – Og det ble veldig fint. Fresht, fleksibelt og funksjonelt.

Bjørn Haug AS leverte veggplater og skohyllesystemer i høyglanset hvit. På gulvet er er det dobbeltskuffer og enkeltskuffer.
– Systemet er utrolig fleksibelt. Vi kan sette det sammen som vi vil, der uendelige muligheter. Selv om skuffene er litt tunge – de er solide! Nå er det utrolig lett å gjøre om butikken, sier Thingstad. ingenting er lenger gjemt i butikken. Det er oversiktlig og fint. Innredningen får frem varene på en fin måte!

– Det du ser, det har vi, sier hun.

– Helt ny butikk i gammelt område
Frost Sko ligger i Kjerkgata på Røros, den gamle delen av byen. Pittoreske trehus, Røros kirke og en rekke fredede bygninger. Det kunne kanskje bydd på problemer med høyglans hvit mellom de gamle trehusene?
Det er ingen som reagerer på at det er en moderne butikk i den eldste delen av Røros? – Den biten er kanskje den største forandringen. Husene her er gamle, alt rundt er gammelt – ingen gamle tømmervegger her inne, bare rene flater. Jeg synes det er kult at det er en sånn butikk her, sier hun.

Bare positivt
Tilbakemeldingene hun har fått etter at butikken ble ny, er en fornøyelse. – Kundene er bare positive. Butikken ser veldig ny og fancy ut. En stor forandring i lokalene her. Vi har fått mange kommentarer på at det er veldig innbydende og ser veldig fint ut, sier hun. – Butikken har allerede fått faste kunder, blant annet flere hyttekunder, i tillegg til rørosinger. De sier det samme; Ryddig, rent og pent.
Den samme reaksjonen har Thingstad fått fra de ansatte: – De sier butikken er lett å jobbe i: Oversiktlig og lett å finne fram i, sier Thingstad.