Hvorfor ProPress Steamer?

Den beste for din virksomhet – på minst 4 måter:
Best resultat – raskere resultat – beste langsiktige verdi – best service

USLÅELIG KVALITET
Vis frem produktene dine på en best mulig måte.
Propress steamer blir brukt av svært kvalitetsbevisste toppmerker og eventarrangører i mange land. Vår steamer elsker stoffer, og får frem det beste i selv de mest delikate fibre som silke, cashmere, brokade og blonder. På grunn av kvaliteten i steamen takler den selv de tøffeste bretter og krøller. Den glatter lett til rynker rundt knapper, paljetter og andre plasser hvor det er vanskelig å komme til med et vanlig strykejern. Å dampe klær og andre tekstiler eliminerer risikoen for å brenne eller gjøre skjøre materialer blanke. Dampen kan også ta bort dårlig lukt. Varm damp dreper opptil 99,9% av bakteriene på klær. Apparatet fungerer også perfekt på puter, gardiner og tepper som har fått stolmerker.

Damp er ikke bare damp. Dens mulighet til å fjerne krøller raskt, effektivt og skånsomt er basert på en latent varme, dampens tetthet og trykket i dampen. Kvaliteten til Propress steamer er den beste – på grunn av en unik design.

Den er allsidig – om aluminiumsmunnstykket blir brukt som strykejern får du pent frem de minste detaljer. Aluminiumsmunnstykket selv er fem ganger mer effektivt enn et plastikkmunnstykke. Den kommer også med en justerbar krok til plaggene, så du kan steame dem akkurat slik du ønsker.

Vår steamer varmer opp vannet i en rustfri ståltank, istedenfor å bruke et varmevekslingssystem. Dette gjør at den klarer å gi mye damp, tyngre damp og varmere damp – selv i slutten av en lang slange. Systemet reduserer tilstopping av rør og forlenger produktets levetid med måneder og år. Steameren er lett, stabil og enkelt manøvrerbar.

RASKERE
Vil du spare tid? Da bør du velge Propress.

Effektiviteten ved å bruke Propress profesjonelle steamer betyr at du bruker mindre tid per plagg, reduserer arbeidstiden og frigjør tid til å ta hånd om andre arbeidsoppgaver. Du får tekstilene raskere ut der du trenger dem – i utstillingen.

Påliteligheten betyr at det er lite – om noe – tid som går til service, reparasjoner og erstatninger.

BESTE LANGSIKTIGE VERDI
Det beste valget for langsiktig kostnadseffektivitet Propress profesjonelle steamer bidrar til sparing av penger på flere måter. Først og fremst fordi denne steameren, som virkelig har lang holdbarhet, i realiteten er mye rimeligere enn billigere steamere. I et profesjonellt miljø vil du ikke finne en bedre langsiktig investering enn en Propress. Vi har faktisk opplevd å snakke med kunder som har hatt sin Propress steamer i mer enn 20 år!

En Propress steamer er rask å bruke, som det betyr lave kostnader i forhold til både energi og arbeid.

Vi kan uten tvil si at det livet en Propress steamer gir stoffene, uten ødeleggelser på grunn av vannsprut og drypp, er viktig i et marked med stor konkurranse. Presentasjon og små detaljer gjør en forskjell. Det lønner seg å se best mulig ut!

KOMPETANSE OG SERVICE
Vi er her for deg

Vi følger opp steameren din med den beste service – enda en grunn til at våre kunderelasjoner varer i tiår. Vi er stolt av produktene våre, og det gleder oss at den svarer til kundenes forventninger og gir oss så gode tilbakemeldinger som vi får. Vi har solgt Propress steamere i over 30 år, og den har vært på markedet i mer enn 40 år. Dette er en kvalitet vi står inne for! Om du mot formodning, trenger service på din Propress steamer, har vi verksted og de fleste deler på lager.