Propress grunnlegger, Brian Fillery var en klesagent som så behovet for en rask og effektiv måte å fjerne rynker fra stoff. Så fort kundene så hvor rask Propress Steamer var, kunne de ikke få nok og ledende klesdesignere spredte ordet.

Har du noen gang forsøkt å stryke en brudekjole? Brudebutikker falt fort for denne pålitelige og profesjonelle steameren. Mens klesbutikker oppdaget fort at Propress Stemaer forbedret presentasjonen og økte salget.

Propress profesjonelle steamere sparer penger for bedriften på flere måter. Først og fremst har den lang holdbarhet. Faktisk har våre modeller så lange liv at når vi snakker med bedrifter som ønsker å kjøpe en ny, så kan noen fortelle at deres forrige Propress Steamer har de brukt i opptil 28 år!

Steameren gjør det best ut av alle typer fibre, fra de mest delikate som silke og cashmere til skinn og pels. Kvaliteten på steameren gjør at den takler de tøffeste bretter og skrukker. Aluminiumsmunnstykket kan sågar brukes til å gi plagget en liten press.

Propress Steamere er blitt produsert i over 40 år. I dag selges den i over 30 land rundt om i verden. Kundene forteller at den har et vell av muligheter – fra lærbilseter til silkeundertøy, fra gardiner til kostymer, fra klær til senger, fra tepper til lampeskjermer – og mye mer. Stolmerker i tepper reiser seg og uønsket lukt i tekstiler blir redusert eller helt borte.

FUNKSJONER

Vi tar sikkerheten på alvor med overledningssikring, tørrkokingsalarm, damputløsningsventil og valgfri standby-funksjon. I tillegg har våre Propress steamere:

Rustfri stålkjele

Propress Steamers rustfrie stålkjeler leveres med 10 års garanti. Våre steamere er laget av materialer av høy kvalitet. Dette gir en pålitelig og robust maskin, som er i toppen av sin klasse.

Aluminiumsmunnstykke

Propress Steamers lette aluminiumsmunnstykke gir den beste ytelsen. Aluminium er en mye bedre leder av varme, enn plastdysene som finnes på billige steamere. Med aluminiumsmunnstykke slipper du å bekymre deg for dråper, varmeflekker, sprekker eller et flisete munnstykke som ødelegger plaggene.

Stor vanntank

Mer vann betyr mer damp. Mer damp betyr at du reduserer tiden du bruker på å steame det du ønsker. PRO580 Steamer har en kapasitet på 4 liter, som innebærer over 2 timers damptid. I en Propress Steamer blir alt vannet oppvarmet samtidig, som gjør at dampen er varmere, mer konsentrert og kommer ut med større fart. Det igjen betyr bedre ytelse og bedre resultater.

START DIN PROPRESS STEAMER

Din Propress Steamer har ankommet og du ønsker å åpne boksen å starte med å steame. Hva er i boksen? Alt du trenger for å montere den sammen og starte steamingen!

I boksen vil du finne:

  • Propress Steamer
  • 3 delers stang med en krok på toppen
  • Slange
  • 3 hjul
  • Trakt
  • Instruksjonsbok

Slik setter du den sammen:

  1. Press hjulene inn i hullene under steameren
  2. Skru stengene godt sammen. Pass på at kroken i toppen av stanen står rett over steameren; dette for å øke stabiliteten når plagget henger fra stanga. Stangen kan justeres ved å sette på eller fjerne den korte 17 cm stangen.
  3. Fest slangen på slangetilkoblingsåpningen og fjern beskyttelsen fra munnstykket. Heng munstykket som vist i filmen. Sett alltid slangen tilbake i den stillingen videoen viser når den ikke er i bruk.

Din Propress Steamer kommen med en Instruksjonsbok og en sikkerhetsanvisning. For sikker bruk av steameren må du lese instruksjonboken før bruk.

Her er instruksjonsvideo for den største modellen 580. Modell 290 er uten den runde Standby-knappen. Det innebærer at når maskinen skrus av vil vannet sakte bli kaldere, men den fungerer ellers på akkurat samme måte

Tips til hvordan du bruker Propress steamer:

Vi anbefaler at du skyller steameren (kjelen) ofte. Vannet du fyller den med har partikler, som gjør det skittent i kjelen. Innimellom kan det være lurt å bruke kafferens for å rense litt skikkelig opp i kjelen. Fyll kafferens og varmt vann – la stå i noen minutter – skyll godt ut.

Selv om Propress Steamer er av beste kvalitet – kan det hende det skjer noe med den. Ta en telefon til oss! Noen ganger kan vi tips til hvordan man løser problemet selv, eller vi tar imot og eventuelt reparerer den her.