TREHENGERE

Her kan du velge mellom mange ulike treslag, overflatebehandlinger, kroker, trykk- og graveringsteknikker. De fabrikkene vi samarbeider med er FSC sertifisert. Det sikrer at trærne som brukes i produksjonen har vokst i en skog som bevares gjennom nyplanting.

Vi leverer førsteklasses hengere fra Europa. Basismaterialet i hengere av tre er da bjerk, men vi kan også levere hengere i ask, eik og lønn. Dette er virkelig kvalitetshengere som holder seg pene år etter år. Lakk og fortynningsmidler kjøpes fra topp kvalitetsleverandører.

Vi leverer også økonomihengere fra Østen. For å sikre at våre leverandører der tar vare på både menneskene og miljøet drar vi jevnlig på besøk. Basismaterialet i disse hengerne er en billigere og mer hurtigvoksende tresort. Til tross for det er fabrikkene vi samarbeider med kjent for å produsere hengere med lite deformering og svært små individuelle forskjeller.

METALLHENGERE

Fordelen med metall er den lange levetiden. Med de nyeste CAD-systemene og trådbøyemaskiner, så vel som flere tiår med erfaring, kan vi være med å utvikle bærekraftige og individuelle design for deg.

Vår hovedleverandør av metallhengere er MAWA GmbH. De var først i markedet med gummierte metallhengere. Man kan finne mange kopier, men ingen er av den samme gode kvaliteten som du får med originalen. MAWA metallhengere varer hele livet med riktig behandling. Antisklibelegget gnis ikke av. Det er underunderlagt Tysk kjemikaljeforordning og har blitt testet gjentatte ganger. Lakken som brukes er vannløselig. Alle materialene som brukes i produksjonen kan resirkuleres og vannforbruket er redusert med 80%. MAWA kleshengere er fri for giftige og skadelige stoffer som tungmetaller og mykemidler som kan komme på klærne og huden din.

Vi har noen standard farger på lager, men det er mulig å velge hvilken som helst farge fra RAL kartet. Produksjonen avhenger av minimumsantallet og hengermodellen.

Vi leverer også noen økonomihengere i metall fra Østen

PLASTHENGERE

Takket være sin stabile og pålitelige kvalitet, samt en kostnadseffektiv produksjon, er plasthengeren den vanligste typen kleshenger. De kan fås i forskjellige farger og fasonger, metalisert og i treimitasjon.

Hele 85% av materialet i våre vanlige plasthengere er resirkulert plast. Vi kan også tilby hengere av biologisk nedbrytbart materiale.

Mange av våre plasthengere produseres i Sverige.